رئیس انجمن دو و میدانی جانبازان و معلولین:

نایب قهرمانی رقابت های جاکارتا دستاورد خوبی برای پارا دوومیدانی بود/ به کسب سهمیه پارالمپیک توکیو فکر می کنیم

بهمن رضایی گفت: نایب قهرمانی در رقابت های جاکارتا دستاورد خوبی برای پارا دوومیدانی بود و خدا رو شکر می کنیم که کارنامه دوومیدانی در سطح آسیا از کیفیت خوبی برخودار است.

بهمن رضایی، رئیس انجمن دو و میدانی جانبازان و معلولین، در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون بیان کرد: خوشبختانه تیم ملی دو و میدانی ما توانست سال گذشته در بازی های پاراآسیایی جاکارتا مدال های خوش رنگی را بدست آورد و در این رشته در جایگاه نایب قهرمانی بازی ها قرار گرفتیم و ملی پوشان عملکرد خوبی داشتند.

وی ادامه داد: رقابت های قهرمانی جهان ۲۰۱۹ به میزبانی کشور امارات در آبان ماه امسال برگزار خواهد شد که این مسابقات به لحاظ کسب سهمیه پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو دارای اهمیت است و تمام تیم ها با هدف کسب سهمیه راهی این مسابقات می شوند.

رضایی افزود: با حمایتی که از سوی مسئولان فدراسیون و کمیته ملی پارالمپیک صورت گرفت توانستیم تقویم ورزشی سال ۹۷ را اجرایی کنیم و در کنار برپایی رقابت های مختلف، دوره های آموزشی را برای مربیان و داوران برگزار کنیم.

رئیس انجمن دو و میدانی عنوان کرد: امیدوارم که در سال جدید با حمایت مسئولان فدراسیون و کمیته ملی پارالمپیک بتوانیم برنامه هایی که در تقویم ورزشی امسال پیش بینی کردیم را  اجرایی کنیم والبته در حال برنامه ریزی برای کسب سهمیه پارالمپیک توکیو هستیم.

print

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *