آکادمی ملی پارالمپیک برگزار می‌کند؛

اولین کنفرانس یافته‌های نوین در ورزش های پارالمپیکی

آکادمی ملی پارالمپیک در نظر دارد، اولین کنفرانس یافته های نوین در ورزش های پارالمپیکی را برگزار نماید.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولین و به نقل از کمیته ملی پارالمپیک، آکادمی ملی پارالمپیک در نظر دارد اولین کنفرانس یافته های نوین در ورزش های پارالمپیکی را با موضوع اپیدمیولوژی آسیب‌های پرتابگران پارالمپیکی و استراتژی‌های پیشگیری از آسیب در تاریخ ۱۵ اردیبهشت ماه برگزار کند.

این کنفرانس با سخنرانی سرکار خانم دکتر شیرین یزدانی (عضو هیات علمی دانشگاه تبریز –  مربی تیم ملی پارا دو و میدانی) و به صورت وبینار برگزار می‌گردد و به شرکت کنندگان در این کنفرانس از سوی آکادمی ملی پارالمپیک گواهینامه اعطاء می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند تا تاریخ ۱۴ اردیبهشت با مراجعه به سایت کمیته ملی پارالمپیک نسبت به ثبت نام در این کنفرانس اقدام نمایند.

print

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *