حمیدی در خصوص اعزام ملی پوشان تیراندازی به پارالمپیک توکیو توضیحاتی را ارائه کرد
دبیر فدراسیون در پی انتشار خبر حذف خدیجه رستمی از تیم ملی تیراندازی جانبازان و معلولین اعزامی به رقابت های پارالمپیک از سوی خبرگزاری ایسنا توضیحاتی را در این خصوص بیان کرد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولین، پیرو خبر منتشر شده از سوی خبرگزاری ایسنا مورخ ششم تیرماه ۱۴۰۰ مبنی بر حذف عجیب خدیجه رستمی از تیم ملی تیراندازی جانبازان و معلولین اعزامی به رقابت های پارالمپیک، در راستای شفاف سازی و به جهت جلوگیری ایجاد حاشیه در ورزش جانبازان و معلولین و تیم ملی تیراندازی، حمیدی دبیر فدراسیون توضیحاتی را ارائه کرد.
حمیدی در این خصوص بیان کرد: تیم ملی تیراندازی جانبازان و معلولین جمهوری اسلامی ایران در بخش بانوان توانسته ۳ سهمیه پارالمپیک توکیو را توسط خانم ها ساره جوانمردی، رقیه شجاعی و سمیرا ارم بدست آورد. براساس سیاست های ستاد اعزامی به رقابت های توکیو در خصوص اعزام ورزشکاران به بازی های پارالمپیک، حضور ساره جوانمردی، رقیه شجاعی قطعی بوده است.
وی ادامه داد: لذا با پیگیری های صورت گرفته و نظر کادرفنی تیم ملی و حمایت های کمیته ملی پارالمپیک مقرر شد در راستای گسترش بیشتر حضور بانوان کشورمان در رقابت های توکیو، در خصوص اعزام خانم ها ارم و رستمی حمایت های بیشتری صورت گیرد تا تیم ملی تیراندازی جمهوری اسلامی ایران با حداکثر نفرات راهی رقابت ها شود.
حمیدی تصریح کرد: به همین منظور باتوجه به اینکه خانم ارم دارای سهمیه پارالمپیک می باشد، برای حضور خانم رستمی از کمیته بین المللی پارالمپیک درخواست وایلد کارت کردیم اما باتوجه به اینکه وایلد کارت به کشورهایی که سهمیه پارالمپیک را ندارند تعلق می گیرد و تیم ملی ایران توانسته سهمیه را بدست آورد، شرایطی برای اخذ وایلد کارت برای رستمی وجود نداشت و لذا ورزشکاران دارای سهمیه می توانند به مسابقات اعزام شوند.
وی عنوان کرد: در این خصوص انتظار می رفت تا خبرگزاری ایسنا ابتدا با کسب اطلاعات دقیق از مسئولین کمیته ملی پارالمپیک و فدراسیون در این خصوص اقدام به انتشار خبر می کرد و همچنین در مورد شرایط حضور خانم ارم و تصمیمات کمیته ملی پارالمپیک برای اعزام ورزشکاران به مسابقات توکیو از عباراتی مانند گریه و زاری که شایسته قهرمانان کشورمان و نیز کمیته ملی پارالمپیک و فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولین نیست خودداری می کرد اما متاسفانه این اقدام صورت نگرفت.
حمیدی افزود: فدراسیون خود را در خصوص ایجاد آرامش در بین ورزشکاران و ملی پوشان متعهد می داند و به همین منظور با توضیحاتی در این خصوص اقدام به شفاف سازی اذهان عمومی و خانواده ورزش جانبازان و معلولین کرد.
دبیر فدراسیون از رسانه ها خواست تا در این برهه از زمان و باتوجه به نیاز کاروان پارالمپیک به آرامش، با انتشار خبر دقیق و صحیح از مسئولین مربوطه به افزایش این آرامش کمک کنند.