ملی پوش طلایی رقابت های دو و میدانی معلولین فزاع؛

رستگاری: برای حضوردر بازی های پارالمپیک ۲۰۲۰ تلاش می کنم/ مهارتهای فوتبال به موفقتیم در دو و میدانی کمک کرد

هاشم رستگاری، ملی پوش تیم دو ومیدانی جانبازان و معلولین است که از رقابت های بین المللی فزاع موفق به کسب دو نشان طلا و برنز در ماده دو شد.

وی پیش از این در رشته فوتبال هفت نفره فعالیت می کرد و همراه با تیم ملی موفق شد به افتخارات زیادی دست یابد؛ عنوان سوم بازی های پارالمپیک لندن ۲۰۱۲، عنوان نایب قهرمانی بازی های پارالمپیک ریو ۲۰۱۶ و دو عنوان قهرمانی از بازی های پاراآسیایی گوانگجو و اینچئون و نیز عناوین مختلف از مسابقات جهانی و بین المللی، دستاورد این ورزشکار از دوران حضورش در تیم ملی فوتبال هفت نفره است.

رستگاری در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون اضافه کرد: بعد از بازی های پارالمپیک ریو که اعلام شد این رشته از این پس در بازی های پارالمپیک نخواهد بود، تصمیم گرفتم ادامه ی فعالیتم در ورزش حرفه ای را در رشته ای دیگر دنبال کنم و به همین منظور دو ومیدانی را انتخاب کردم.

دارنده نشان طلا از مسابقات بین المللی فزاع گفت: از سال ۸۰ وارد رشته فوتبال هفت نفره شدم و این فعالیت تا سال ۹۵ ادامه داشت و در تمام مسابقاتی که این سالها در رشته فوتبال هفت نفره برگزار شد و عمدتا از سال ۲۰۱۰ به بعد بود، حضور داشتم. بعد از بازی های پارالمپیک ریو قصد نداشتم دیگر ورزش را ادامه دهم اما با تشویق برادرم رحیم، که در دو و میدانی افراد غیر معلول فعالیت می کند، وارد این رشته شدم و در مسابقات داخلی شرکت کردم که به مقام اول دست یافتم.

وی افزود: مسابقات بین المللی فزاع اولین حضور من در رویدادی برون مرزی در رشته دو و میدانی بود و هدفم از شرکت در این مسابقه در گام اول تثبیت کلاس بندی بین المللی بود که خوشبختانه محقق شد و در درجه دوم می خواستم در میدانی رسمی توانمندی ام را محک بزنم و این مسابقات تجربه ی بسیار خوبی برای من شد.

رستگاری خاطر نشان کرد: مسابقات فزاع در سطح خوبی برگزار شد و نفرات برتر رقابت های جهانی در آن حضور داشتند و خوشبختانه موفق  شدم در ماده اصلی ام که دو ۴۰۰ متر است به نشان طلا و در ماده ۲۰۰ متر به نشان برنز دست پیدا کنم.

ملی پوش تیم دوومیدانی گفت: سرعت عامل مهمی در رشته ی فوتبال هفت نفره است و مهارت در این زمینه به من کمک کرد در رشته دو ومیدانی موفق باشم و بتوانم با استفاده از زمینه ای که در این رشته داشتم وارد رشته ای جدید شوم و شانسم را برای موفقیت در آن امتحان کنم.

وی در پایان اضافه کرد: در اولین قدم برای حضور در ترکیب تیم ملی برای بازی های پاراآسیایی جاکارتا تلاش می کنم و امیدوارم بتوانم با موفقیت در این مسابقات و نیز رقابت های جهانی که پیش از پارالمپیک ۲۰۲۰ برگزار می شود، زمینه ی حضورم در پارالمپیک توکیو را فراهم کنم و در این رشته هم برای کشورم افتخار آفرین باشم.

print

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *