برای آمادگی حضور در بازی های پاراآسیایی جاکارتا؛

سومین مرحله اردوی آمادگی تیم ملی تیراندازی جانبازان و معلولین برگزار می شود

ملی پوشان تیم تیراندازی جانبازان و معلولین برای حضور در سومین اردوی آمادگی بازی های پاراآسیایی جاکارتا به اردو فراخوانده شدند.

مهدی زمانیشورابی(تهران)، مجید فلاحاردشیر(آذربایجان شرقی)، عظیم کریمی، زهرا غلامزاده(گیلان)، سمیرا ارم، ساره جوانمردی(فارس)، خدیجه رستمی(خوزستان)، رقیه شجاعی(زنجان)، معصومه خدابخشی(لرستان)، محمدرضا امینی(سمنان)، ۱۰ملی پوش دعوت شد به این اردو هستند که از ۱۵ فروردین وارد کمپ تیم های ملی جانبازان و معلولین، محل برگزاری تمرینات می شوند.

تمرینات این مرحله زیر نظر حسین امیری، سرمربی تیم ملی با همراهی علی مهدوی عابد، مربی، زهرا علی بیگی، مربی تفنگ بانوان و زینب علی اکبری، مربی تپانچه بانوان به عنوان کادر فنی، برگزار خواهد شد.

مهرنوش امینی سرپرستی این تمرینات را که از ۱۶ تا ۲۵ فروردین ماه برگزار می شود بر عهده دارد و زهرا پیربداغی نیز به عنوان ژوری امتیاز دهی و تکنسین در کنار ملی پوشان خواهد بود.

print

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *