حسین توکلی: در مسیر توکیو ۲۰۲۰ حرکت می کنیم/ از پرورش استعدادهای جوان غافل نیستیم

سرمربی تیم ملی پاراوزنه برداری گفت: از افزودن استعدادهای جوان به اردوی تیم ملی پاراوزنه برداری و علمی تر شدن تمرینات بدنسازی ملی پوشان خبر داد.

حسین توکلی، سرمربی تیم ملی پارا وزنه برداری کشورمان، در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولین بیان کرد: علاوه بر حرکت در مسیر توکیو ۲۰۲۰ و تمرکز بر پارالمپیک و مدال آوری، نمی توان از سرمایه های ملی غافل بود. ما با این هدف که وزنه برداران جوان سرمایه های آینده تیم ملی هستند و نباید رها شوند، آنها را به تیم ملی دعوت کردیم تا در مرحله جدید اردو کنار سایر ملی پوشان حضور داشته باشند و انگیزه آنها بیشتر شود و مطمئنیم که به زودی می توانند به ترکیب اصلی تیم اضافه شوند. دنیای حرفه ای ورزش فقط توجه به ایستادن روی سکوی نخست نیست و باید حواس مان به مساله مصدومیت و یا زمان خداحافظی قهرمانان هم باشد.

تمرینات بدنسازی را علمی تر اجرا می کنیم

توکلی ادامه داد: پیش از مسابقات قزاقستان، برای حفظ شرایط روانی و فنی بازیکنان تغییرات خاصی ندادیم تا قهرمانی تیم ملی تحت الشعاع قرار نگیرد اما اکنون، تمرینات ورزشکاران را تا حدی که کلیات حفظ شود، تغییر داده ایم و البته بدنسازی را به صورت علمی تر اجرا می کنیم.

وی افزود: پیش از قزاقستان نمی توانستیم شکل های مختلف تمرین را امتحان کنیم چرا که ۳ ماه با مسابقات فاصله داشتیم و در آن زمان تکنیک و تمرین بدنسازی را نباید تغییر می دادیم اما اکنون تمرینات ورزشکاران را به روزتر تنظیم کرده ایم. جلسات بدنسازی صبح ها برگزار می شود و در نوبت عصر تمرین وزنه به صورت کم فشار و با تکرار بیشتر صورت می گیرد که ملی پوشان نیز موظف هستند بعد از پایان اردو تمرینات خود را به همین شکل ادامه دهند.

سرمربی تیم ملی پارا وزنه برداری تصریح کرد: قبلا، ورزشکاران ما یک نوبت در روز تمرین داشتند که این برای سطح حرفه ای در حد تیم ملی کم بود و احتمال دارد که ورزشکاران مشکل اضافه وزن پیدا کنند اما تمرینات در فاصله اردوها باعث می شود نه تنها دچار اضافه وزن نشوند که چربی سوزی مناسبی داشته باشند و به هدف ما که عملکرد بهتر آنها در تمرینات و رکوردگیری است نزدیک تر شوند.

یک تیم، برای عملکرد حرفه ای، نیاز به امکانات حرفه ای هم دارد

وی اظهار داشت: یک تیم، برای عملکرد حرفه ای، نیاز به امکانات حرفه ای هم دارد. ما تمام تلاش خود برای فراهم کردن بستر مناسب می کنیم. خوشبختانه در حال حاضر ماساژور  و فیزیوتراپ داریم. دو جلسه ماساژ در هفته هم، به برنامه ملی پوشان اضافه شده است که به آمادگی بیشتر آنها کمک می کند.

توکلی تاکید کرد: عمدتا بزرگترین مشکل ورزشکار این است که در فاصله مسابقات از شرایط تمرین دور می شود و زمان زیادی را به استراحت می پردازد، به همین دلیل بعد از رقابت های جهانی قزاقستان زمان کوتاهی را برای استراحت ورزشکاران در نظر گرفتیم و مجددا اردوها را آغاز کردیم تا ملی پوشان ازشرایط ایده آل تمرین فاصله نگیرند و در حال حاضر هدف مان حفظ شرایط تمرینی و عدم مصدومیت آنها است.

فضای وزنه برداری با پاراوزنه برداری بسیار متفاوت است

دارنده نشان طلای وزنه برداری المپیک ۲۰۰۰ سیدنی گفت: فضای وزنه برداری با پاراوزنه برداری بسیار متفاوت است و البته به زاویه دید آدم ها بستگی دارد. به نظرم کاری که ملی پوشان پاراوزنه برداری انجام می دهند بسیار سخت تر است و معتقدم اراده انسانی را می توان به وضوح در ورزشکاران پارالمپیکی دید چراکه با وجود معلولیت به خوبی ورزش می کنند و باعث افتخار کشورمان در مسابقات مختلف می شوند که این موضوع بسیار ارزشمند است.

به دنبال موفقیت در پارالمپیک هستیم

سرمربی تیم ملی پارا وزنه برداری کشورمان در پایان خاطرنشان کرد: برنامه ریزی که برای تیم ملی انجام دادیم قطعی است و همین که ورزشکاران ما بتوانند به دور از مصدومیت در اردوها تمرین خود را ادامه دهند و فضای تیم ملی حفظ می شود که برای ما رضایت بخش است. امیدوارم که این روند ادامه داشته باشد و بتوانیم در رقابت های جهانی امارات و پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو نیز بهترین نتیجه را بدست آوریم.

سایر اخبار