در نشست تخصصی با وزیر ورزش و جوانان مطرح شد؛

دکتر کوهپایه زاده: تقویت علمی و توسعه دانش فنی در برنامه های آماده سازی، اولویت فدراسیون جانبازان و توان یابان در مسیر پاراآسیایی

رئیس فدراسیون ورزش های جانبازان و توان یابان گفت: در فدراسیون برنامه راهبردی چهارساله ای داریم که بر پنج موضوع استوار است و اولین اصل آن ورزش همگانی و استعدادیابی، نخبه گزینی است.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان، در جلسه تخصصی در مسیر بازی‌های پاراآسیایی ناگویا با حضور دکتر دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، دکتر کوهپایه زاده رئیس فدراسیون بیان کرد: امروز فرصت است که با خرد جمعی و همفکری مسیر را برای پیشرفت ورزش جانبازان و توان یابان جلو ببریم.

وی ادامه داد: درحال حاضر در فدراسیون ۸ رشته پارالمپیکی و ۸ رشته غیر پارالمپیکی داریم و امروز در این نشست سه رشته پاراشنا، پاراوزنه برداری و پارادوومیدانی را که وجه اشتراک بازی‌های پاراآسیایی جوانان، بازی‌های های کشورهای اسلامی و بازی‌های پاراآسیایی ناگویا است را مورد بررسی قرار دادیم.

دکتر کوهپایه زاده افزود: در فدراسیون برنامه راهبردی چهارساله را داریم که بر پنج موضوع استوار است. اولین اصل آن ورزش همگانی و استعدادیابی و نخبه گزینی است که ما باید با تداوم در این مسیر پشتوانه های خوبی را برای تیم بزرگسالان مان ایجاد کنیم.

رئیس فدراسیون اظهار داشت: دومین موضوع راه اندازی تیم های جوانان در بخش آقایان و بانوان پاست که در رشته هایی مانند وزنه برداری آغاز شده است. ورزش بانوان دیگر اصل این برنامه راهبردی است و تلاش می کنیم تعداد ورزشکاران بانوان را افزایش دهیم.

 دکتر کوهپایه زاده تصریح کرد: ورزشکاران کم توانان ذهنی هم در جامعه ما نقش دارند که در این زمینه با سازمان بهزیستی و آموزش و پرورش استثنایی تلاش می کنیم ورزشكاران آنها را شناسایی نماییم و برای مسابقات آسیایی و جهانی ویرتوس آماده شویم و امیدوارم در این زمینه هم وزارت ورزش و جوانان ما را حمایت کنند.

 وی عنوان کرد: تامین منابع پایدار فدراسیون ما به دلیل تعدد رشته کار سختی است. هر رشته تجهیزات خودش را لازم دارد ما سعی کردیم از محل مسئولیت اجتماعی و دیگر فرصت ها منابعی را تامین کنیم. 

رئیس فدراسیون افزود: ورزش ما کمتر علمی است، دانش فنی بسیار اهمیت دارد. به لحاظ عملکردی هنوز فاصله داریم و باید راه دانشگاهیان را ورود به حوزه ورزش باز کنیم.

وی ادامه داد: در پاراآسیایی جوانان به دنبال حفظ جایگاه اولی هستیم و در کنار آن پشتوانه سازی برای تیم بزرگسالان با نگاه ناگویا و لس‌آنجلس داشته باشیم. راهبرد بازی‌های پاراآسیایی جوانان حضور حداکثری ورزشکاران، تمرکز بر آموزش و توجه به مباحث فرهنگی و منش پهلوانی است. همچنین در بازی های پاراآسیایی ناگویا هدفمان قرار گیری در جمع ۳ کشور اول این مسابقات است چراکه زمینه سازی برای پارالمپیک لس‌آنجلس است. راهبرد این هدف توسعه کیفی با نگاه توسعه ورزش های جدید و تمرکز بر کسب طلا، کانون قرار گرفتن مباحث فرهنگی است.

رئیس فدراسیون اظهار کرد: در پارالمپیک لس‌آنجلس هدفمان کسب ۲۰ طلا و جایگاه تک رقمی است که راهبرد آن توسعه کیفی با رویکرد کارآمد، تمرکز بر کسب مدال طلا و مباحث فرهنگی است.

همچنین دکتر کوهپایه زاده رئیس فدراسیون در خصوص نحوه تعیین کادرفنی، برگزاری استعدادیابی و همچنین آخرین وضعیت تیم های ملی و اردوهای برگزار شده در رشته های وزنه‌برداری، دوومیدانی و شنا در راستای بازی های پاراآسیایی جوانان را بیان کرد.

در ادامه جلسه دکتر نصیری نایب رئیس بانوان فدراسیون عنوان کرد: برای تشکیل این جلسه از وزارت ورزش و جوانان تشکر می کنم. راهبردهای فدراسیون توسعه کمی و کیفی ورزش بانوان است و در این راستا استعدادیابی با کمک هیئت های استانی در حال انجام است و از سنین پایه نخبه گزینی را آغاز کردیم و جشنواره بزرگ استعدادیابی انجام شد.

نایب رئیس فدراسیون گفت: در طی این سالها هر زمان به بانوان فرصت داده شد، بانوان ورزشکار توانستند عملکرد خوبی داشته باشند و امیدوارم با نگاه ویژه و حمایت وزارت ورزش و جوانان بتوانیم علاوه بر افزایش تعداد بانوان ملی پوش، در مسیر تداوم افتخارآفرینی ها ادامه دهیم.

در این جلسه هادیزاده رئیس انجمن پارادوومیدانی، خمجانی رئيس انجمن پاراشنا و محمدی رئیس انجمن پاراوزنه برداری در خصوص راهکارهای توسعه این رشته ها نکاتی را بیان کردند.

سایر اخبار