حوریه برادران مدیر امور بین الملل فدراسیون ورزش های جانبازان و توان یابان در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون در خصوص اهمیت کسب کرسیهای بین المللی در منطقه آسیا و جهان بیان کرد: همانطور که میدانید رقابت هایی که عنوان بین المللی دارند تحت نظارت فدراسیون بین المللی ( جهانی یا آسیایی) برگزار می شوند و افرادی که از کشورهای مختلف توانستند در فدراسیون بین الملی صاحب کرسی شوند در مسابقات بین المللی به عنوان ناظرین اصلی حضور دارند. از طرف دیگر تدوین و تنظیم قوانین در جامع فدراسیون های بین المللی تصویب می شود و چنانچه از کشور ایران فردی بتواند در این فدراسیونها صاحب کرسی شود معنای آن این است که در تصمیم گیریها و سیاستگذاریها نقش دارد بنابراین هر تعداد نفر که از کشورمان صاحب کرسی بین المللی شوند می تواند در فدراسیونهای بین المللی نقش موثری را ایفا کند.
وی در ادامه با اشاره بر پست جدیدش به عنوان نایب رئیس اول فدراسیون بین المللی بسکتبال با ویلچر در منطقه آسیا و اقیانوسیه گفت: بسکتبال با ویلچر در دنیا چهار منطقه دارد که کشور ما در آسیا-اقیانوسیه است. همین منطقه آسیا-اقیانوسیه به پنج منطقه تقسیم میشود. من در دوره قبل به عنوان نایب رئیس منطقه مرکز و جنوب آسیا بودم. در واقع اوایل 2024 مجمع عمومی و انتخاباتی برگزار شد و من در آن از طرف ایران برای نایب رئیسی مرکز و جنوب آسیا کاندیدا بودم. در آن مجمع رایگیری شد و من برای چهار سال آینده به عنوان نایب رئیس مرکز و جنوب آسیا انتخاب شدم.
وی با اشاره به اینکه در دوره قبلی یک نفر از کشور مالزی مشغول به فعالیت در این پست بود، ادامه داد: این دومین جلسه هیئت رئیسه است که به دعوت فدراسیون بینالمللی در کشور امارات برگزار شد. در هیئت رئیسه جهانی پنج نایب رئیس وجود دارد که یکی از آنها من هستم. هیئت رئیسه شامل 14 نفر است و در هر دوره یک نفر را به عنوان نایب رئیس اول انتخاب میکنند.
برادران افزود: به یاد ندارم که قبلاً یک ایرانی در این پست فعالیت داشته است یا نه. حضور در این پست از این جهت میتواند حائز اهمیت باشد که به عنوان یک زن مسلمان ایرانی حضورم دارم و امیدوارم راهگشای حضور سایر بانوان ایرانی در پستهای مختلف باشم و سایرین هم بتوانند از منافع ایران و رشتههای مختلف حمایت کنند. امیدوارم من هم از عهده این کار بربیایم و کارهای مثبتی را انجام بدهم.
مدیر امور بین الملل فدراسیون گفت: حضور در عرصه بین المللی باعث میشود هم در سیاست گذاری و هم برای حضور در مسابقات پرچم کشورعزیزمان ایران برافراشته شود. صاحبان کرسی میتوانند در راستای منافع ملی کشورمان نقش موثری را داشته باشند و امیدوارم که همانند رشته های بسکتبال با ویلچر، والیبال نشسته، پاراتنیس روی میز، کمیته پزشکی و علوم ورزشی آسیا و … شاهد افزایش حضور کارشناسان و نخبه های ورزشی کشورمان در فدراسیون های بین المللی باشیم تا در دیپلماسی ورزشی هم مانند رقابت های بین المللی نمایندگان کشورمان بتوانند حضور پررنگی داشته باشند.