در نشست وبیناری هیئت های استانی عنوان شد؛

دکتر کوهپایه زاده: تصویب مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در شورای فرهنگ عمومی و شورای ورزش استان باید در دستور کار هیئت های استانی و شهرستانی قرار گیرد

دوازدهمین نشست ماهیانه مسئولین فدراسیون و هیئت های استانی به صورت وبیناری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان، دوازدهمین نشست وبیناری مسئولین فدراسیون با هیئت های استانی با حضور نمایندگان هیئت های شهرستانی امروز چهارشنبه بیست و دوم اسفند ماه برگزار شد.

در ابتدا این نشست نظامی دبیرکل فدراسیون به بیان چکیده ای از فعالیت های فدراسیون در سال ۱۴۰۳ پرداخت.

دکتر کوهپایه‌زاده رئیس فدراسیون عنوان کرد: این فدراسیون باتوجه به حجم فعالیت های خود در راستای آماده سازی ورزشکاران دارای هزینه های بالایی است و با این وجود تلاش کردیم از هیئت های استانی حمایت کنیم. نزدیک به مبلغ ۱۰ میلیارد تومان تجهیزات ورزشی تهیه و به هیئت های استانی ارسال خواهد شد.

وی ادامه داد: امسال برای برگزاری مجامع عمومی و انتخاباتی در ۲۷ استان حضور پیدا کردم و می توان گفت یکی از اصلی ترین مشکلات هیئت ها بودجه است. به همین دلیل هیئت های استانی و شهرستانی ما باید مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را در شورای فرهنگ عمومی استان و شورای ورزش استان تصویب کنند تا ۲۲ دستگاه اجرایی بر اساس این مصوبه به شما در توسعه ورزش جانبازان و توان یابان کمک کنند.

رئیس فدراسیون در ادامه با تاکید بر اهمیت ثبت نام ورزشکاران در سامانه، گفت: شما می بایست در این سامانه اطلاعات ورزشکاران خود را ثبت کنید تا ضمن جمع آوری اطلاعات آماری، اولین قدم در راستای استعدادیابی را محکم برداریم.

دکتر کوهپایه‌زاده اظهار داشت: مسئولین هیئت ها می بایست استعدادیابی، توسعه ورزش بانوان، آموزش و ورزش کم توانان ذهنی را در دستورکار خود قرار دهند چرا هر کدام از این موارد بر توسعه ورزش این حوزه موثر است.

در این نشست مسئولین هیئت های استانی و شهرستانی به بیان برخی از مطالبات و مشکلات خود در خصوص بودجه، تجهیزات پرداختند و از اقدامات انجام شده در هیئت های خود گزارشی را بیان کردند.

عکاس: رضا جوشقانی

سایر اخبار