به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش های جانبازان و توان یابان، باتوجه به راه اندازی مرکز همتا در زمینه بهره مندی از هوش مصنوعی در ورزش در سال ۱۴۰۳ با مشارکت وزارت ورزش و جوانان و معاونت علمی ریاست جمهوری و در راستای علمی شدن ورزش به عنوان یک رویکرد اصلی با استفاده از هوش مصنوعی، جلسه ای با حضور مسئولین فدراسیون و دکتر برزگر مدیر گروه هوش مصنوعی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
دکتر کوهپایهزاده رئیس فدراسیون در خصوص این نشست گفت: باتوجه به اینکه می توان از هوش مصنوعی در توسعه ورزش همگانی و قهرمانی بهره گرفت، جلسه ای با گروه هوش مصنوعی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد تا بتوانیم از این رویکرد در راستای بهبود عملکرد ورزشکارانمان در رده ملی، بهبود و توسعه ورزش جانبازان و توان یابان در بخش همگانی و قهرمانی و ارتقا فرآیند های مدیریتی ورزش در سطح فدراسیون و هیئت های استانی استفاده نماییم.
وی ادامه داد: مقرر شد با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران و دانشگاه صنعتی شریف کارگروهی را در این زمینه تشکیل دهیم تا بتوانیم از توانایی های متخصصین هوش مصنوعی در کشور برای رسیدن به اهداف عالیه فدراسیون بهره مند شویم. امیدوارم بتوانیم از این فرصت در سال جاری استفاده کنیم.
در این جلسه دکتر برزگر مدیر گروه هوش مصنوعی دانشگاه علوم پزشکی ایران نسبت به این همکاری ابراز تمایل و آمادگی کامل کرد و گفت: زمینه های متعددی برای بکارگیری از هوش مصنوعی در بهبود عملکرد فردی ورزشکاران حرفهای، توسعه ورزش، بهبود تمرینات در سطح حرفهای و آماتور وجود دارد.