دکتر کوهپایه زاده: رقابت های لیگ بهترین فرصت برای توسعه ورزش حرفه ای جانبازان و توان یابان در سطح کشور است

اولین جلسه سازمان لیگ ورزش جانبازان و توان یابان در سال 1404 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش های جانبازان و توان یابان، نخستین نشست سازمان لیگ فدراسیون با حضور دکتر کوهپایه زاده رئیس، نظامی دبیرکل، بیگ رضایی مدیر ورزش قهرمانی، نمایندگان فنی، فتاحی رئیس سازمان لیگ فدراسیون و مسئولین انجمن های ورزشی پارالمپیکی و غیر پارالمپیکی در راستای توسعه ورزش جانبازان و توان یابان از طریق رقابت های لیگ برتر و دسته یک برگزار شد.

دکتر کوهپایه زاده رئیس فدراسیون در این جلسه بیان کرد: منابع مالی دریافتی از وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی پارالمپیک بسیار محدود است و در نهایت می توان اردوهای تیم های ملی و قهرمانی کشور را برگزار کرد و برای گسترش و توسعه ورزش می بایست از فرصت مشارکت های بین بخشی، بخش های خصوصی و باشگاهی بهره برد.

وی ادامه داد: در رشته های والیبال نشسته، بسکتبال با ویلچر و دوومیدانی رقابت های لیگ برگزار می شود اما باید مسابقات لیگ باشگاهی را در تمام رشته ها فعال کنیم چرا که فقط سال به سال یک رویداد برگزار کنیم انگیزه در ورزشکاران هم کاهش پیدا می کند اما مسابقات باشگاهی در طول سال باعث حفظ پویایی و توسعه ورزش در جامعه هدف می شود.

رئیس فدراسیون گفت: طبق اساسنامه باید حرکت کنیم و با حمایت باشگاه های ورزشی انرژی تازه ای را به ورزش جانبازان و توان یابان در هر دو بخش رشته های پارالمپیکی و غیر پارالمپیکی وارد نماییم و با افزایش تعداد مسابقات ورزشی در سال شاهد توسعه ورزش جانبازان و توان یابان باشیم.

در ادامه جلسه فتاحی رئیس سازمان لیگ عنوان کرد: باید در مسیر فعال کردن باشگاه های ورزشی و آغاز مسابقات لیگ باشگاهی در تمام رشته ها حرکت کنیم. همچنین انجمن های ورزشی باید آئین نامه لیگ تخصصی خود را تنظیم کنند تا اولین قدم را برای آغاز این مسابقات در رشته های ورزشی برداریم. در تمام کشور باشگاه های ورزشی داریم که می توانند در حوزه جانبازان و توان یابان هم باشگاه داری کنند ما باید با برنامه ریزی بستر را برای حرفه ای تر شدن تیم ها برداریم.

عکاس: رضا جوشقانی

سایر اخبار