به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش های جانبازان و توان یابان، با آغاز رسمی فعالیت سامانه ملی استعدادیابی فدراسیون و در راستای اجرای طرح ملی شناسایی و پرورش استعدادهای ورزشی، دومین نشست تخصصی استعدادیابی فدراسیون به صورت وبینار با محوریت هماهنگی و اطلاعرسانی در خصوص استعدادیابی رشته والیبالنشسته با حضور دکتر کوهپایه زاده رئیس، مصطفوی رئیس کمیته استعدادیابی و دانش آموزی، دکتر زرگران سرپرست کمیته کلاسبندی فدراسیون و محمدرضا رحیمی سرمربی تیم ملی و ساجدی نیا کارشناس والیبال نشسته و مسئولین هیئت های استانی برگزار شد.
در این جلسه مصطفوی رئیس کمیته استعدادیابی و دانش آموزی فدراسیون بیان کرد: در راستای کاهش هزینه تردد برای ورزشکاران طرح استعدادیابی را به صورت آنلاین برگزار می کنیم. نحوه ثبت نام افراد دارای معلولیت در سامانه به صورت آموزش ویدئویی در اختیار هیئت های استانی قرار خواهد گرفت که ورزشکاران مشکلی برای ثبت نام نداشته باشند. مطالب فنی در خصوص رشته والیبال نشسته در اختیار هیئت های استانی قرار دادیم و شما می توانید بر اساس موارد ارسال شده استعدادیابی در این رشته را آغاز نمایید.
رئیس کمیته استعدادیابی فدراسیون اظهار داشت: در راستای توسعه و نهادینهسازی فرآیند استعدادیابی آنلاین و آغاز کار رسمی سامانه استعدادیابی فدراسیون، این طرح ملی را با رشته والیبالنشسته آغاز کردیم. این اقدام با هدف تشکیل تیمهای ملی جوانان، پشتوانهسازی برای تیمهای ملی بزرگسالان و کمک به توسعه و فعالسازی این رشته در سراسر کشور انجام می شود. همچنین شناسایی افراد دارای معلولیت مستعد و جانبازان جنگ 12 روزه در سطح استانها و دعوت از آنان به تیمهای استانی، زمینهساز شکلگیری تیمهای منظم خواهد بود تا ورزشکاران ضمن فعالیت مستمر در استان، مسیر رشد و پیشرفت را طی نموده و در نهایت وارد تیمهای ملی شوند.
مصطفوی عنوان کرد: امیدوارم مربیان و مسئولین هیئت های استانی با انگیزه و اهتمام جدی نسبت به اطلاعرسانی و جذب ورزشکاران اقدام کنند تا زمینه مشارکت حداکثری و کشف استعدادهای جدید فراهم شود.
در این نشست دکتر زرگران سرپرست کمیته کلاسبندی فدراسیون با تاکید بر اهمیت کلاسبندی پزشکی، گفت: باید هیئت های استانی با افراد موثر در کلاسبندی پزشکی همکاری لازم را داشته باشند تا مراحل اصلی برای انجام کلاسبندی هر فرد دارای معلولیت صورت گیرد. مسئولین هیئت ها می بایست ابتدا مشخص کنید که آیا فردا دارای معلولیت واجد شرایط حضور در ورزش جانبازان و معلولین است یا خیر. همچنین آیا حداقل معلولیت برای کلاسبندی رشته ورزشی را دارد یا خیر. پس از مشخص کردن این مراحل می توانیم روند استعدادیابی را ادامه دهیم.
در این نشست همچنین رحیمی سرمربی تیم ملی والیبال نشسته کشورمان در خصوص شرایط سنی بازیکنان جوان برای پشتوانه سازی، شرایط جسمانی هر بازیکن و موارد دیگر مطالبی را عنوان نمود.
گفتنی است این نشست یکی از مهمترین گامها در جهت تحقق اهداف فدراسیون در حوزه پشتوانهسازی تیمهای ملی و فعالسازی رشته والیبالنشسته در سطح کشور بود.