علیرضا ایزدی، سرمربی تیم ملی شنا جوانان دارای معلولیت، در حاشیه برگزاری اولین مرحله از تمرینات تیم ملی برای بازی های پاراآسیایی جوانان، گفتگویی با روابط عمومی فدراسیون انجام داد.
ایزدی در خصوص روند انتخاب ملی پوشان به این اردو گفت: این اردو با دعوت از ۱۲ شناگر در دو رده سنی نوجوانان ۱۲ تا ۱۶ سال و جوانان ۱۷ و ۱۸ سال در حال برگزاری است. این نفرات بر اساس اردوی انتخابی و رکوردهایی که در مسابقات قهرمانی کشور به ثبت رساندند انتخاب شدند و البته کمیته ملی پارالمپیک نیز حد نصاب هایی را تعیین کرده بود که این نفرات موفق به ثبت این رکوردهای ورودی نیز شدند.
سرمربی تیم ملی جوانان خاطر نشان کرد: رشته شنا سومین حضور خود را در بازی های پاراآسیایی جوانان تجربه می کند و در دو دور پیشین با ۴ شناگر شرکت کرده بودیم و در آخرین دوره این بازی ها که به میزبانی مالزی برگزار شد، به ۲ نشان طلا، ۳ نقره و ۷ برنز دست یافتیم که دستاورد بسیار خوبی بود.
وی افزود: بازی های پاراآسیایی در رشته شنا در کلاسهای ده گانه ی S1 تا S10 برگزار می شود و ۱۲ شناگر ما در کلاسهای S4 تا S10 هستند و در خصوص مواد مسابقاتی که این شناگران در آن شرکت می کنند نیز باید گفت که شناگران کلاسهای پایین در سه ماده ۱۰۰ متر پشت، سینه و قورباغه، شناگران کلاس ۵ در ۲۰۰ متر مختلط و شناگران کلاسهای ۸ به بعد نیز ۱۰۰ متر پروانه و ۴۰۰ متر نیز اضافه می شود.
ایزدی تصریح کرد: ورزشکاران کلاسهای بالا در ۶ ماده شنا می کنند و شناگران کلاس پایین نیز در ۴ ماده و البته به دلیل برگزار شدن مسابقات تیمی این دوره از بازی ها به صورت میکس، از حضور در ماده تیمی معذور هستیم و شانس مدال خود را نیز قاعدتا از دست می دهیم.
سرمربی تیم شنا جوانان گفت: در میان شناگران این تیم نفراتی هستند که از پتانسیل خوبی برخوردارند و می توانند حتی به بازی های پاراآسیایی جاکارتا نیز برسند، شناگرانی نیز در کلاسهای پایین تر داریم که اگر به پاراآسیایی جاکارتا نرسند هم در آینده می توانند درخشش خوبی داشته باشند و در مجموع باید گفت استعدادهای خوبی در تیم جوانان حضور دارند که خوش آتیه هستند و در صورتی که سرمایه گذاری های لازم روی آنها انجام شود می توانند برای کشورمان افتخار آفرینی کنند.
وی در خصوص تمرینات این اردو افزود: اردوی تیم ملی یک هفته پیش بینی شده و البته در اختیار داشتن زمان بیشتر برای کار کردن با شناگران جوان ضرورت دارد چرا که نیاز هست اصلاحاتی انجام شود و با مسائل داوری هم بیشتر آشنا شوند. اردوی بعدی تیم ملی شنا نیز متصل به اعزام خواهد بود و قطعا فشار کمتری داریم و در فاصله بین دو اردو با مربیان این شناگران در ارتباط هستیم و طبق برنامه هایی که ارائه شده تمرینات آنها در شهرهای محل سکونت ادامه دارد و شرایطشان رصد می شود.
ایزدی در پایان اظهار داشت: مهم ترین رقبای ما در بازی های پاراآسیایی نمایندگان چین، ژاپن و قزاقستان هستند که همگی در این رشته سرمایه گذاری خوبی کرده اند. البته باید توجه داشت که به خاطر کم سن و سال بودن شناگران و کم تجربه بودنشان، نمی توان پیش بینی دقیقی از مدال ها داشت و اگر در برخی از کلاس های پایین، ادغام صورت بگیرد، کار سخت تر هم خواهد شد و نمی توان خیلی روی آن کلاس شانس مدال در نظر گرفت.
ملی پوشان تیم شنا جوانان دارای معلولیت کشورمان از ۲۱ آبان ماه در اردوی آمادگی بسر می برند و تا روز جمعه ۲۶ آبان ماه نیز تمرینات آنها زیر نظر علیرضا ایزدی، سرمربی، مهدی اکبرنژاد، مربی و مجید غفاریان، کمک مربی تیم ملی دنبال خواهد شد.