1403/5/22

کد خبر: 25161

1400-10-11 13:25:24

ملی پوشان پارا وزنه برداری به دنبال  افتخار آفرینی در پارالمپیک/ غیاب قوی ترین مرد دارای معلولیت جهان در کاروان ایران

تیم ملی پارا وزنه برداری در غیاب قوی ترین مرد دارای معلولیت جهان راهی توکیو خواهد شد.

به گزارش وب سایت فدراسیون ورزش جانبازان و معلولین؛ رشته پارا وزنه ‌برداری فعالیت خود را در سال ۱۹۶۴ میلادی تحت پوشش IPC آغاز کرد و در سال ۱۳۶۵ همزمان با شروع فعالیت این رشته در ایران رقابت های قهرمانی کشور آن نیز برگزار گردید.

نخستین اعزام برون مرزی تیم ملی پاراوزنه برداری ایران در سال ۱۹۸۸ به بازی‌های پارالمپیک سئول با یک ورزشکار انجام شد.

دومین تجربه تیم ملی پارا وزنه برداری کشورمان پارالمپیک ۱۹۹۶ آتلانتا همراه با کسب یک مدال نقره و دو نشان برنز بود.

در ۲۰۰۰ سیدنی اولین مدال طلا بازی های پارالمپیک برای پاراوزنه برداران ایران رقم خورد و در این دوره از مسابقات ۳ مدال نقره و یک نشان برنز نیز برای تیم ملی بدست آمد.

در پارالمپیک ۲۰۰۴ آتن، وزنه برداران کشورمان موفق به کسب ۵ مدال شامل ۲ طلا و ۳ برنز شدند تا نسبت به دوره قبل یک طلا به تیم ملی اضافه شود.

در بازی های ۲۰۰۸ پکن تیم ملی کشورمان با هفت ورزشکار حاضر شد که در نهایت با ۲ مدال طلا، ۲ نقره و یک برنز به کار خود پایان داد.

چهار سال بعد در پارالمپیک لندن ۲۰۱۲، تیم ملی با هشت پارا وزنه بردار راهی مسابقات شد و توانست تعداد مدال های طلای خود را به ۴ عدد ارتقا دهد و با کسب ۶ نشان نسبت به ادوار گذشته نتیجه بهتری را بدست آورد تا این بازی ها درخشش تیم ملی وزنه برداری ایران در پارالمپیک باشد.

در پارالمپیک ریو ۲۰۱۶، تیم ملی با شش ورزشکار در بازی ها شرکت کرد و در نهایت با کسب ۳ مدال شامل ۲ طلا و یک برنز به کار خود پایان داد.

وزنه برداران کشورمان تاکنون توانسته‌اند مدال‌ های فراوانی را در این رشته ورزشی کسب نمایند و مرحوم سیامند رحمان ورزشکاری بود که در پارالمپیک ریو با مهار وزنه ۳۱۰ کیلویی، رکورد جهان را به نام خود ثبت کرد و اکنون در پارالمپیک توکیو جای خالیش برای تمام علاقه مندان به این رشته در سرتاسر دنیا احساس می شود.

 

دسته بندی: دسته بندی نشده

طراحی سایت در اهواز
ارتباط با ما
تهران، خیابان بهار شمالی، خیابان شهید ورکش، پلاک یک
کدپستی: ۱۵۷۳۸۱۶۱۱۱
ما را دنبال کنید
منو | Menu